NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Permanente oogschaduw.
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Bruin worden door zonnen brengt met zich mee dat men zich fitter, plezieriger en gezonder gaat voelen. Daarbij geeft bruin zijn ook de indruk van gezondheid en fitheid. Onderzoek heeft aangewezen dat de zon onze gezondheid in positieve zin beïnvloedt: zo wordt de bloedsomloop, stofwisseling, aanmaak van vitamines en onze afweermechanismen tegen schadelijke invloeden mede door zonnestraling verbeterd.

altIn deze behandeling werken we met verschillende doeken allen verschillend van kleur. Deze doeken worden tegen het gelaat gelegd en zo wordt al snel duidelijk welke tinten het beste bij u passen.

Voor elk wat wils, witte french of gekleurd, glittersteentjes, fantasie of colorgel, dit alles op eigen nagel of mits verlenging.

Shellac heeft de houdbaarheid van gel en oogt zo dun als nagellak. Er wordt niet gevijld op de natuurlijke nagel en is tot 2 à 3 weken houdbaar. Eerst wordt een basislaag aangebracht, daarna een french of colour (2lagen) en als laatste de topcoat. Shellac is geschikt voor zowel handen als voeten en wordt uitgehard onder UV licht. En wordt afgenomen door een speciaal soort dissolvent, waardoor de nagel niet wordt beschadigd.

alt

alt

alt

 

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18