NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Een overheerlijke massage met warme wax van de kaars.Candlelight massage is een massage gegeven met warme wax uit een brandende kaars. Deze wax is zijdezacht en een heel aangenaam gevoel op de huid.

alt

Wat is Klassieke massage
Het doel van een klassieke massage is om stress en spanningen te verminderen. Spanningen hopen zich vooral op bij de nek en schouders. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest. U kunt kiezen voor een deelmassage of een complete lichaamsmassage. Je kan ook zelf de keuze maken uit verschillende essentiële oliën.

Dit moet je jezelf beslist eens gunnen!

alt

alt

alt

alt

Een Hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 50 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.


Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

De Hotstone massage is vooral geschikt voor of bij:

  1. spanningen - stress (maar zeker niet bij Burn-out)
  2. spierproblemen
  3. fibromyalgie (therapeutische behandeling aangeraden)
  4. gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
  5. spijsverteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)
  6. slechte doorbloeding


Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Hotstonemassage.

 

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18