NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

alt

Delicaat en permanent
De sleutel tot suksesvollle en permanente haarverwijdering schuilt in het compleet uitschakelen van de haarfollikel en het beschermen van het omliggende huidweefsel. Laserontharing is het meest doeltreffend wanneer het haar zich in de actieve groeifase bevindt.
Daarom is het belangrijk de behandelmomenten van de nodige tussentijd te voorzien om steeds de meest optimale resultaten te verkrijgen.

 

alt

'Gold standard' diode laser
De specifieke frequentie waarop de Light Sheer® Diode Laser werkt is perfect afgestemd op de pigmenten die zich in de haartjes bevinden. Bij het vrijgeven van een lichtpuls wordt de vrijgekomen energie enkel opgenomen door het pigment in het haartje.
Dankzij deze korte opwarming wordt de werking van het haar- follikel uitgeschakeld, de teruggroei gestopt en wordt de huid er rond niet beschadigd. Het comfort wordt hierbij nog eens verhoogd doordat de behandelkop de huid dermate afkoelt teneinde de hinder tijdens de laser-behandeling te beperken.

 

 

Met tevredenheidsgarantie
Doordat de Light Sheer® Diode Laser als enige doeltreffend genoeg is om zijn werking zelfs tot in de diepst gelegen haarwortels te laten doordringen kreeg deze door de Amerikaanse FDA de toelating om als enige de term ‘permanente ontharing’ te gebruiken.
Bij Huid- en Lasercentrum is eenvoud een cruciaal begrip. In functie van het te behandelen oppervlak wordt een tarief vastgesteld voor de gehele behandeling zodat u 100% tevreden bent met het resultaat en de aanpak.

 

 

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18