NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

alt

Delicaat en permanent
De sleutel tot suksesvollle en permanente haarverwijdering schuilt in het compleet uitschakelen van de haarfollikel en het beschermen van het omliggende huidweefsel. Laserontharing is het meest doeltreffend wanneer het haar zich in de actieve groeifase bevindt.
Daarom is het belangrijk de behandelmomenten van de nodige tussentijd te voorzien om steeds de meest optimale resultaten te verkrijgen.

 

alt

'Gold standard' diode laser
De specifieke frequentie waarop de Light Sheer® Diode Laser werkt is perfect afgestemd op de pigmenten die zich in de haartjes bevinden. Bij het vrijgeven van een lichtpuls wordt de vrijgekomen energie enkel opgenomen door het pigment in het haartje.
Dankzij deze korte opwarming wordt de werking van het haar- follikel uitgeschakeld, de teruggroei gestopt en wordt de huid er rond niet beschadigd. Het comfort wordt hierbij nog eens verhoogd doordat de behandelkop de huid dermate afkoelt teneinde de hinder tijdens de laser-behandeling te beperken.

 

 

Met tevredenheidsgarantie
Doordat de Light Sheer® Diode Laser als enige doeltreffend genoeg is om zijn werking zelfs tot in de diepst gelegen haarwortels te laten doordringen kreeg deze door de Amerikaanse FDA de toelating om als enige de term ‘permanente ontharing’ te gebruiken.
Bij Huid- en Lasercentrum is eenvoud een cruciaal begrip. In functie van het te behandelen oppervlak wordt een tarief vastgesteld voor de gehele behandeling zodat u 100% tevreden bent met het resultaat en de aanpak.

 

 

De Velure S5:

werkt selectief en kan snel en efficiënt, couperose, oppervlakkige spatadertjes, bruine vlekjes, ouderdomsvlekken, wratten, enz...alt
verwijderen, op de minst pijnlijke manier, meestal in één tot drie behandelingen. Deze golflengte ligt in de absorptie curve het meest gunstig aangaande de absorptie van hemoglobine en pigment (weinig energie nodig voor het behalen van een goed resultaat).
Deze behandeling geeft een verfrissend en verjongend effect en uw activiteiten kunnen direct na de behandeling hervat worden.
Door zijn goede absorptie en beperkt penetratie vermogen is deze golflengte zeer doeltreffend en veilig maar kan niet gebruikt worden voor epilatie.

De resultaten zijn verbluffend, voor een gratis prijsofferte kan U ons telefonisch contacteren.

alt

 

altReeds 24 jaar met succes in ons salon toegepast!!

Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wilt kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en geld. Voor overbeharing in het gezicht bestaat al 40 jaar de methode van elektrisch ontharen, uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste. Effectief, maar zeker voor gebieden waar wat meer haar zit een zeer tijdrovend en kostbaar karwei.

Bij overbeharing op het lichaam beginnen we meestal niet eens aan elektrisch ontharen.

Inmiddels is de wetenschap zover dat er een nieuwe, zeer goed uitgeteste methode op de markt is. Als u verder leest kunt u dan ook kennis maken met de nieuwste vorm voor permanente vermindering van ongewenste haargroei.

De revolutionaire Diode Laser.

Zo werkt het

De gekoelde kop van het laserapparaat (dit is een blokje van 1 cm² ) wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De puls van de laser, welke maar een fractie van een seconde zijn energie vrijgeeft, richt zich op het pigment onder aan het haar, door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar de haar uitgroeit. Door het maar zo kort afgeven van de warmte en het gebruik van de gekoelde kop zal de huid in de omgeving van het haar goed beschermd zijn.

Wat mag u verwachten

De behandeling gaat snel, varieert van een paar minuten tot een uur of meer, afhankelijk van het te behandelen gebied. Omdat de laser zich richt op het pigment onderaan het haar en alleen haren die in de groeifase zijn dit pigment hebben, zullen er meer behandelingen noodzakelijk zijn (5 tot 8). De tweede behandeling kan pas plaatsvinden als de volgende serie haren deze groeifase heeft bereikt.

De meeste klanten kunnen de behandeling zeer goed verdragen. Na de behandeling ziet de huid wat rood, zoals bij zonnebrand en kan wat zwelling vertonen. Dit is echter volledig afhankelijk van het huidtype. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel, u kunt direct uw normale bezigheden hervatten. Wel dient u er rekening mee te houden dat er om het warme gevoel zo snel mogelijk weg te nemen een kalmerende zalf opgebracht wordt, dus ga niet direct door naar een feestje.

Voor wie is de behandeling geschikt?

altVoor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren. Gezicht, benen, borst, rug, oksels, bikinilijn, uitdunnen van de baard, in principe is alles mogelijk. Belangrijk is dat de huid niet te donker of door de zon gebruind is, de haren mogen niet te dun (lichtdons) of te wit zijn. De energie die vrijkomt zoekt namelijk de gepigmenteerde kop onder aan de haar. Bij lichtdons is deze niet aanwezig en bij een gepigmenteerde of een door de zon gekleurde huid neemt de huid teveel energie op.

Onder toezicht van een gespecialiseerde arts.

Gegarandeerd betere resultaten dan met de flitslamp of IPL!

Gratis en vrijblijvend inlichtingen en prijsofferte in het instituut.

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18