NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

De perfecte behandeling voor een totale gezichtsverjonging. Breng nieuw leven aan in een doffe, vermoeide, gelijnde en gerimpelde huid met de Crystal Clear Zuurstof Therapie. Crystal Clear Oxygen is een pijnloze behandeling, gebaseerd op een nieuwe technologie, die ervoor zorgt dat zuurstof in combinatie met een speciaal geformuleerd serum in de diepere lagen van de huid wordt aangebracht. Het gevolg is een stralende, elastische en stevige huid.

Slechts vijf behandelingen worden aanbevolen om een geweldige huidverjonging te bereiken – lijntjes en rimpeltjes worden letterlijk van binnenuit opgevuld!Crystal Clear’s Anti-aging Oxygen behandeling is geschikt om een verouderde huid, lijntjes en rimpels, beschadigingen door de zon en uitdroging aan te pakken. Een reeks behandelingen zorgt ervoor dat lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderen en de huid wordt gehydrateerd. Het regelmatig ondergaan van een nieuwe behandeling zal een volume creëren in de bio-matrix van de huid. Dit helpt de celregeneratie te stimuleren waardoor nieuwe collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van de huid toeneemt. De resultaten zijn direct zichtbaar na de allereerste behandeling. Enkele uren na de behandeling ziet u een verdere verbetering van de huid optreden!

alt alt alt

STAP 1) Klantenconsult Uw therapeut zal uw huidzorgen met u bespreken en een passend behandelingplan bede nken om tegemoet te komen aan uw individuele behoeften.

STAP 2) Uw huid wordt grondig gereinigd met Crystal Clear’s Soothing Cleansing Gel om diepzittende onzuiverheden te verwijderen. Uw therapeut exfolieert uw huid door middel van een ‘schoonheids-flits’. Zij maakt hierbij gebruik van Crystal Clear’s Skin System 'microdermabrasie’ of Crystal Clear’s Exfoliating Gel om dode huid te verwijderen en de huid voor te bereiden om de ingrediënten in het serum beter te absorberen.

STAP 3) Het speciaal geformuleerde zuurstofserum wordt op de huidoppervlakte aangebracht. Een speciaal hulpstuk pulseert de zuurstof tot ver in de diepere lagen van de huid totdat het serum volledig is opgenomen.

STAP 4) Een kleine hoeveelheid serum wordt ook aangebracht op de gevoelige huid onder de ogen. Via het hulpstuk wordt een zachte golf zuurstof in de huid verwerkt om kleine lijntjes en rimpels te laten oplossen. Serum en pure zuurstof worden ook aangebracht op het bovenste ooglid en onder de wenkbrauw – dit zorgt voor een onmiddellijk liftend effect bij de vermoeide, doffe huid onder de wenkbrauwlijn.

STAP 5) Om de behandeling af te sluiten, zal uw therapeut een mengsel van één deel Skin Brightening Complex vermengen met drie delen Skin Repair Serum en dit in uw huid masseren. De behandeling wordt afgerond door de huid te sprayen met Revitalising Tonic om het vocht vast te houden en een beschermend laagje op de huid achter te laten.

STAP 6) Thuisverzorging behandeling Om maximale resultaten te bereiken is het belangrijk de richtlijnen van uw therapeut te volgen wanneer u Crystal Clear huidproducten als verzorgingsprogramma thuis gebruikt.

Crystal Clear Oxygen behandeling is ook geschikt voor de acné gevoelige huid, de huid met acné-littekens en de doffe, verstopte huid. Bij een acné-huid blijven de dode huidcellen zich als het ware stapelen rondom de haarfollikels waardoor de natuurlijke afvoer van huidolie wordt belemmerd en de haarfollikel verstopt raakt. De ontstane blokkade kan tot verschillende problemen leiden zoals mee-eters en verstopte poriën. Het gebruik van zuurstof in combinatie met het serum met actieve ingrediënten zorgt voor een antibacterieel effect dat helpt om infecties en bacteriën te voorkomen en gifstoffen uit de huid te verwijderen.

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18