NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Principes en voordelen van het proteïne- of eiwitdieet

Het proteïnedieet bestaat uit een inbreng die zeer rijk is aan eiwitten en zeer arm in koolhydraten (suikers) en vetten, die zo het lichaam verplicht zijn voorraden en vetten uit te putten om energie te produceren die het lichaam dagelijks nodig heeft.

Het gewichtsverlies zal gebeuren zich op alle niveaus van de zones van het lichaam waar de overmaat van vette massa het belangrijkst is. De spiermassa blijft behouden.

De voordelen

Het is een snelle methode. Het snelle gewichtsverlies zal u zeker motiveren om door te zetten. 6 tot 10KG of meer per maand zal u moed geven om door te zetten. Vrouwen verliezen doorgaans iets minder snel gewicht dan mannen, voornamelijk om hormonale redenen.

U zal zich fit en opgewekt voelen.

U zal tijdens het dieet geen gevoel van honger hebben. Dit zal u ondervinden 48h na de aanvang van het dieet. De minimale aanvoer van suikers en vetten veranderen uw stofwisseling. Alle energie is na 24-48h opgebruikt. De vetreserves worden aangesproken. Ketonen worden aangemaakt die ons lichaam van de nodige energie voorzien. De eiwitten zelf voorzien ook een een gevoel van verzadiging.

U kan nog wel eens 'zin' krijgen in iets, maar knagende honger zal u niet voelen. Houd er rekening mee dat hoe meer u iets eet dat niet toegelaten is, hoe moeilijker u het zal vinden om vol te houden. Een strikte opvolging is een garantie voor het verdwijnen van de honger (en natuurlijk voor het beste resultaat).

Bezoek onze proteïnewinkel en krijg elke 2 weken gratis begeleiding van Fanny.
Eerste begeleiding op afspraak

 

Ben je nog net niet overtuigd? Lees dan deze testimonial

AANRADER PRO10

Eind augustus gingen we langs bij Fanny om naar de uitleg van het Pro10dieet te luisteren.
Ze wist héél goed waar ze het over had en kregen hierover een grondige uitleg.
Direct besloot ik om er na de grote vakantie mee te starten.

Vandaag exact 3 maand geleden begon ik op een maandag 2 september  aan het Pro10 dieet.
Mijn hele dag/week was gepland wat ik ging eten… ’s morgens een smoothie, om 10u een vanille pudding,
’s middags 2 sneden brood met smeerkaas en een slaatje, na de middag was er plaats voor een koek, ’s avonds was het omelet met groenten en
om 20u mocht ik nog een rijstpap eten.
Dit uiteraard allemaal producten van het Pro10-gamma.

Heel de week had ik verschillende gerechten ze waren één voor één lekker en op die manier was de start gezet om het te kunnen volhouden.

De eerste week was ik al 5,5kg lichter… wat om motivatie om door te gaan.
De zakjes waren lekker, veel afwisselen, niet saai dus we deden verder.

Na 3 weken gingen we over naar Fase 2 van het Pro10 stappenplan.
Vanaf nu mochten we ’s avonds een stukje vlees, vis of eieren eten, opnieuw wat meer variatie in de menu… het aantal zakjes werd verminderd en de kilo’s bleven er af gaan.
De producten zijn écht lekker omeletten, soepen, Parmentier, brood, toast, yoghurt, havermout, puddinkje , chips, nootjes, chocoladerepen… keuze in overvloed

Vandaag 3 maand later ben ik 28kg kwijt J
Ik ben er nog niet, ik moet fase 3 & 4 nog doorlopen maar ben zo blij dat ik dit dieet bij Fanny mocht ontdekken én dat het werkt.

Fanny heeft alles goed opgevolgd, regelmatig mocht ik bij haar komen om te zien hoe alles liep, of er vragen waren, als ik een feestje had wat de tips zijn…
Ik heb Fanny zelfs eens mogen opbellen op een feestdag, ’s avonds laat, ze belde ook terug als het niet uitkwam…, ze was altijd bereid om te helpen. Bij de opvolging ging zo ook steeds na of ik eens iets nieuws van producten wou proberen… kortom het is een échte aanrader voor iedereen die wil afvallen van 5kg tot … (benieuwd waar ik zal eindigen)

Nog eens bedankt voor de moeite…. Ik ben blij dat ik deze stap gezet."

 

 

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18