NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Een techniek om littekens en tepelhof terug in te kleuren.

alt altLitteken camouflage

Littekens van ongelukken, operaties, brandwonden of zelfs depigmentatie van de huid zoals vitiligo hebben altijd een andere huidstructuur. We kunnen in deze gevallen de opvallende plaatsen camoufleren door een pigmentatiebehandeling uit te voeren in de juiste huidskleur. Dit zijn moeilijke procedures die veel geduld vergen. Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling te corrigeren maar cliënten die wel geholpen kunnen worden d.m.v. pigmentatie zijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertrouwen.

Tepelhof pigmentatie & reconstructie

Jaarlijks krijgen in Benelux meer dan 65.000 mensen te horen dat zij kanker hebben. Momenteel zijn er ongeveer 400.000 patiënten die leven met kanker. Bij een groot aantal vrouwen heeft een mastectomie plaats gevonden waarbij een gedeelte van de borst is verwijderd. Naast deze personen is er een grote groep vrouwen die om cosmetische redenen een borst correctie hebben laten uitvoeren. Plastisch chirurgen zijn echter soms niet in staat een nieuw tepelhof te creëren. Met permanente make-up heeft u wél die mogelijkheid. Wij kunnen het veranderde uiterlijk van uw borsten zeer natuurgetrouw herstellen dankzij een tepelhofreconstructie.

Wij hanteren de nieuwste technieken, apparatuur en pigmenten om een geheel nieuwe tepelhof te creëren, de kleur van een tepelhof te intensiveren en zelfs een 3 dimensionale tepel en tepelhof te pigmenteren op uw borsten. Alhoewel tepelhof pigmentatie veelvuldig voorkomt in landen zoals Amerika en Canada, stond tepelhofreconstructie in Europa tot voor kort nog in de kinderschoenen.

Na 20 jaar ervaring met Permanente make up en Beauty Tattoo, bieden wij ook deze primeur techniek aan.

Deze technieken worden enkel door Fanny uitgevoerd.

Enkele voorbeelden van Dermopigmentatie voor en na

alt
alt

altalt

Littekencorrectie voor en na

altalt

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18