NIEUW!

Nieuwe behandelingen

  • Microbading, een manuele techniek voor de meest natuurlijke wenkbrauwen.
  • Nanopore van Nediderma, needling voor verjonging en versteviging
  • Full lips
  • Eyeliner voor duidelijke wimperverlenging.

Registreer je hier om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Permanente make up voor brandwonden patiënten.

Afhankelijk van de ernst van de brandwonde kan een behandeling in permanente make up een deel van de brandwonde of de hele brandwonde camoufleren of opnieuw pigmenteren.
De brandwonde kan gedeeltelijk of volledig gepigmenteerd of getatoeëerd worden. Met permanente make up wordt de brandwonde zo goed mogelijk gecamoufleerd.
Zo kunnen wenkbrauwen hertekend worden. Een mond kan volledig ingekleurd.

Bij een brandwonde van de derde graad zijn alle huidlagen verkoold. De huid ziet eruit als karton, en is wit of donker gekleurd. Omdat ook de zenuwen die doorheen de huid lopen verbrand zijn, voelt het slachtoffer vaak helemaal geen pijn. Een brandwonde van de derde graad geneest niet meer. Een huidtransplantatie is nodig, ook om ernstige littekens en misvormingen tegen te gaan.

Een brandwonde van de tweede graad: niet alleen de opperhuid, maar ook de bovenste laag van de huid zelf aangetast. Op de verbrande plek vormen zich blaren, de huid is rood-wit gevlekt en doet pijn. De genezing duurt enkele weken, en vaak blijft achteraf nog een litteken zichtbaar. Al naargelang de omvang, kan een brandwonde van de tweede graad als matig ernstig of ernstig worden beschouwd.

Permanente make-up voor en na


Lippen, wenkbrauwen en eyeliner en gemaquilleerd.

Permanente make-up voor & na wenkbrauwen

Voor meer info:

Contacteer ons op het nummer: 0032 3 7705818 en vraag naar de zaakvoerster Fanny voor een discrete en degelijke informatie van uw mogelijke behandeling.

Met schoonheidssalon "Fanny" is het aangenaam kennis maken.

© Schoonheidssalon Fanny - Kronenhoekstraat 57 - 9170 Sint Gillis Waas - +32 (0)3 770 58 18